Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Ирска

 

претседател:  Игор Здравковски
членови:  1.Никола Мицевски
2. Борислав Крмов
3. Кастриот Реџепи 
4. Мирослав Јовановиќ
5. Даниела Маркоска
6. Фиснике Бектеши-Шаќири  
7. Атнан Незири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.