Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Италија

 

претседател:  Елми Азири
членови:  1. Силвана Ангелевска
2. Даниела Христова
3. Благица Ласовска
4. Белкиса Зеќири
5. Бети Рабаџиевска-Наумовска
6. Бастри Бајрами
7. Исмаил Јахоски
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.