Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија

 

претседател:  Диме Велковски
членови:  1. Стојан Миланов
2.
3. Мирче Аџиоски
4. Даниела Колева
5. Мартин Костовски
6. Берат Ајдари
7. Зиадин Села
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.