Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово

 

претседател:  Африм Гаши
членови:  1. Бети Стаменкоска-Трајкоска
2. Здравко Трајанов
3. Бојан Стојаноски
4. Бејџан Иљас
5. Фадил Зендели
6. Боби Мојсоски
7. Изет Меџити
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.