Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите 

 

претседател:  Љупчо Димовски
членови:  1. Борислав Крмов
2. Рашела Мизрахи
3.
4. Боби Мојсоски
5. Лидија Тасевска
6. Исмаил Јахоски
7. Атнан Незири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.