Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар

 

претседател:  Љупчо Пренџов
членови:  1. Даниела Христова
2. Златко Пенков
3. Даниела Николова
4. Даниела Колева
5. Панчо Минов
6. Вјолца Адеми
7. Артина Ќазими
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.