Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

 

претседателка:  Фаница Николоска
членови:  1. Синиша Стојаноски
2. Јадранка Поцкова
3. Марија Петрушевска
4. Мирослав Јовановиќ
5. Емилија Рамбабова
6. Арбен Зибери
7. Сафије Садики-Шаини
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.