Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република

 

претседателка:  Арбана Пашоли
членови:  1. Рашела Мизрахи
2. Иванка Василевска
3. Љупчо Пренџов
4. Кастриот Реџепи 
5. Жаклина Лазаревска
6. Белкиса Зеќири
7. Атнан Незири
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.