Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Романија

 

претседател:  Панчо Минов
членови:  1. Ане Лашкоска
2. Јадранка Поцкова
3. Ангелинка Петкова
4. Љатифе Шиковска
5. Љупчо Балкоски
6. Рина Ајдари
7. Артина Ќазими
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.