Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Руската Федерација

 

претседател:  Павле Трајанов
членови:  1. Љупчо Димовски
2. Иван Стоилковиќ
3. Ане Лашкоска
4. Коле Чаракчиев
5. Љупчо Балкоски
6. Бедри Фазли
7. Скендер Реџепи
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.