Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Конгресот на САД

 

претседател:  Костадин Костадинов
членови:  1. Игор Јанушев
2. Владо Мисајловски
3. Тимчо Муцунски
4. Павле Трајанов
5. Бастри Бајрами
6. Изет Меџити
7. Сурија Рашиди
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.