Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Унгарија

 

претседател:  Исмаил Јахоски
членови:  1. Јован Јаулески
2. Миле Лефков
3. Ели Панова
4. Бисера Костадиновска-Стојчевска
5. Горан Мисовски
6. Љатифе Шиковска
7. Сурија Рашиди
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.