Прес-конференции

 

 Прес-конференција на претседателот Талат Џафери, 18 март 2020 година
 Прес-конференција на пратениците Костадин Костадинов и Јагода Шахпаска, 15 февруари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 13 февруари 2020
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 12 февруари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 11 февруари 2020
 Прес-конференција на пратениците Јован Митрески и Жаклина Лазаревска, 10 февруари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Жаклина Лазаревска, 7 февруари 2020 
 Прес-конференција на пратеничката Јулиана Николова, 6 февруари 2020
 Прес-конференција на пратениците Јован Митрески и Диме Велковски, 6 февруари 2020 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 4 февруари 2020
 Прес-конференција на пратеничката Жаклина Лазаревска, 4 февруари 2020 
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 3 февруари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 3 февруари 2020 година
 Прес-конференција на пратеникот Рубин Земон, 3 февруари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 31 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Ацевски, 30 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Фадил Зендели, 30 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 29 јануари 2020
 Прес-конференција на пратениците Александар Кирацовски и Жаклина Лазаревска, 28 јануари 2020 година
 Прес-конференција на пратеникот Јован Митревски, 28 јануари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 27 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Јован Митревски, 23 јануари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Мери Лазарова, 23 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 22 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 22 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 20 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 17 јануари 2020
 Прес-конференција на претседателот Талат Џафери, 16 јануари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Поповска, 16 јануари 2020 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 15 јануари 2020
 Прес-конференција на Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ, 14 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 13 јануари 2020
 Прес-конференција на пратеничката Соња Мираковска, 30 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 26 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 25 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 24 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Јован Митревски, 23 декември 2019 година
 Прес-конференции на пратениците Хари Локвенец и Татијана Лалчевска, 20 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Ивана Туфегџиќ, 20 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Поповска, 20 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Катерина Кузмановска, 19 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Енес Ибрахим, 19 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 17 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот  Костадин Костадинов, 16 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Рубин Земон, 16 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Поповска, 13 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Бетиан Китев, 13 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Фадил Зендели, 13 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 12 декември 2019 година
 Прес-конференции на пратениците Костадин Костадинов и Снежана Калеска-Ванчева, 11 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Мухамед Зеќири, 6 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 4 декември 2019 година
 Прес-конференција на Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ, 2 декември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 29 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Поповска, 28 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 20 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 18 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 15 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Поповска, 8 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 1 ноември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Амди Бајрам, 29 октомври 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 3 октомври 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 2 октомври 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 17 септември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Поповска, 17 септември 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Ѓулумсер Касапи, 12 септември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 12 септември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 11 септември 2019 година
 Прес-конференции на пратениците Костадин Костадинов и Ивана Туфегџиќ, 4 септември 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 27 август 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Жаклина Лазаревска, 31 јули 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 30 јули 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 29 јули 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 23 јули 2019 година 
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 23 јули 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 28 јуни 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 26 јуни 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Катерина Кузмановска, 11 јуни 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Павле Богоевски, 11 јуни 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 31 мај 2019 година
 Прес-конференција 2 на пратеникот Костадин Костадинов, 29 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 29 мај 2019 година
 Прес-конференции на пратениците Татијана Лалчевска и Костадин Костадинов, 27 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 23 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 23 маj 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 22 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Кузмановска, 22 маj 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Емил Димитриев, 22 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Катерина Кузмановска, 22 маj 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 21 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 21 маj 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Нола Исмајлоска-Старова, 21 маj 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 17 маj 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 17 мај 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 26 март 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 12 март 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 6 март 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 5 март 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 28 февруари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 26 февруари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Мухамед Зеќири, 25 февуари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Јован Митрески, 25 февруари 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Емилија Александрова, 22 февуари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Јован Митревски, 21 февруари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Никола Мицевски, 21 февруари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 19 февруари 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Ане Лашкоска, 11 февуари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Мухамед Зеќири, 8 февуари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 7 февуари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Бетиане Китев, 5 февуари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 30 јануари 2019 година
 Прес-конференции на пратениците Костадин Ацевски и Костадин Костадинов, 28 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Владимир Ѓорчев, 23 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Никола Мицевски, 22 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Горан Милевски, 22 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Ејуп Аљими, 22 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 17 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 11 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Рубин Земон, 10 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 9 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 9 јануари 2019 година
 Прес-конференција на пратеничката Лилјана Кузмановска, 27 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Никола Мицевски, 24 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 24 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева, 19 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Јован Митревски, 18 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 10 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеничката Павлинче Честојнова, 4 декември 2018 година
 Прес-конференција на пратеничката Јагода Шахпаска, 27 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 26 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 23 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Самка Ибраимоски, 22 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Никола Мицевски, 19 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Костадин Костадинов, 2 ноември 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Хари Локвенец, 31 октомври 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 22 октомври 2018 година
 Прес-конференции на пратеничките Соња Мираковска и на Јагода Шахпаска, 19 октомври 2018 година
 Прес-конференција на координаторот Томислав Тунтев, 18 октомври 2018 година
 Прес-конференција на потпретседателот Горан Мисовски, 12 октомври 2018 година
 Прес-конференција на пратеникот Александар Кирацовски, 9 октомври 2018 година
 Прес-конференција на потпретседателката Фросина Ташевска-Ременски, 8 октомври 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 4 септември 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 30 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 25 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 17 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 12 јули 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 5 јули 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 29 јуни 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 20 јуни 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 19 јуни 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 19 јуни 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 7 јуни 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 5 јуни 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 22 мај 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 14 мај 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 4 мај 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 3 мај 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 3 мај 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 2 мај 2018 година
 Прес-конференција на претседателот Џафери и премиерот Заев, 27 април 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 25 април 2018 година
 Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, 24 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 19 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 17 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 13 април 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 16 март 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 15 март 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 1 март 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата 1, 26 јануари 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 26 јануари 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 17 јануари 2018 година
 Прес-конференција на СДСМ и коалицијата, 12 јануари 2018 година