Пратеници

 

 

 

 

 

ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ


Член на СДСМ. Роден на 27.1.1978 во Скопје. Македонец. Дипломирал на Електротехнички факултет, УКИМ - Скопје.

Click