Пратеници

 

 

 

 

 

САЊА ЛУКАРЕВСКА


Член на СДСМ. Роден на 12.7.1982 во Скопје. Македонка. Има завршено Правен факултет „Јустинијан Први“, УКИМ - Скопје.

 

Е-пошта: S.Lukarevska@sobranie.mk

Click