Пратеници

 

 

 

 

 

 

ИВАН ЈОРДАНОВ


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 21.7.1988 во Штип. Македонец. Магистер, УГД Штип.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Азербејџан, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Индија, член

 

Е-пошта: I.Jordanov@sobranie.mk

Click