Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина

 

Претседател:  Драган Данев
Членови: 1. 
2. Владимир Ѓорчев
3. Владанка Авировиќ
4. Рамиз Мерко
5. Роза Топузова-Каревска
6. Горан Сугарески