Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

 

Претседател:  Шпреса Хадри 
Членови: 1. Лилјана Затуровска
2. Слаѓана Митовска
3. Никола Мицевски
4. Благица Ласовска
5. Софија Куноска
6. Дуфе Кукоски