Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора

 

Претседател:  Светлана Јакимовска
Членови: 1. Ѓоко Камчев
2. Марија Ангелова
3. Ане Лашкоска
4. Ермира Мехмети
5. Газменд Алији
6. Чедомир Саздовски
7. Горан Сугарески