Давање свечена изјава...

25.07.2023
Денеска, во Охридската сала на Собранието, Антоанета Димовска, член на Судскиот совет на Република ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. ВУЦАС...

19.07.2023
На денешната проштална средба со амбасадорот на Република Австрија, Н.Е. Георг Вуцас, претседателот...
Прочитај повеќе

УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ СЕ ЕДИНСТВЕНИОТ ПРЕДУСЛОВ ЗА ОТВ...

18.07.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, заедно со потпретседател...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО МИНИСТРИТЕ ЗА Н...

13.07.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска имаше средба со ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА...

12.07.2023
Делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ), пре...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ДРЖАВНАТА МИНИС...

11.07.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери денеска оствари средба со...
Прочитај повеќе

СРЕДБА ЏАФЕРИ – ЖЕЛЈАЗКОВ: ПОПУЛИСТИЧКАТА ВРЕВА Т...

30.06.2023
Денес, на маргините на Меѓународната конференција за одбележување на Меѓународниот ден на парламент...
Прочитај повеќе

Редовен брифинг за медиумите на претседателот Џаф...

27.06.2023
На денешниот редовен месечен брифинг за медиумите, претседателот на Собранието на Република Северна...
Прочитај повеќе

СРЕДБА ЏАФЕРИ – ТЕРЛЕЦКИ: РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕД...

26.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

ПОДГОТОВИТЕЛНА СЕСИЈА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ...

21.06.2023
На 20 и 21 јуни во Скопје се реализираше посетата на тројца пратеници во Европскиот парламент (ЕП) ...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click