НОРЛЕН – ЏАФЕРИ: ПРИСТАПУВАЊЕТО Е ПРИДОБИВКА ЗА И...

19.06.2023
Во рамки на Конференцијата за демократијата во Европа, која што се одржува во Стокхолм, Кралството ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА...

13.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес оствари средба со ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО СПЕЦИЈАЛНИОТ ПР...

08.06.2023
На средбата со специјалниот пратеник на претседателот на Азербејџан, Ечин Амербајев, претседателот ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ГРУПАТА ЗА ПРИЈ...

07.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. КШИШТОФ ГЖ...

07.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска го прими новоиме...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ ВО ПОДДРШКА НА ПРОЕКТОТ „WOM...

06.06.2023
Во рамките на иницијативата „Младите преземаат“, Љупка Трајкова, членка на Академијата за млади лид...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ: „ТРЕБА ДА ГО ПРОДОЛЖИМЕ НАП...

06.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ДЕЛЕГАЦИЈА ОД К...

05.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЧЛЕНОВИТЕ НА ДЕ...

05.06.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари средба со членов...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ФРАНЦУСКАТА ПОТ...

02.06.2023
Претседателот Џафери, денес, на маргините на состанокот на високо ниво на спикери на парламенти на ...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click