СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ С...

25.04.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, се сретна со претседател...
Прочитај повеќе

Билатерални средби на претседателот Џафери во Пра...

24.04.2023
Во текот на годишната Конференција на претседатели на парламенти на земјите членки на ЕУ, на која с...
Прочитај повеќе

Џафери: НАТО и ЕУ, стратешки цели од кои не отста...

24.04.2023
Пред официјалниот почеток на годишната Конференција на претседатели на парламенти на земјите членки...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО НОВОИМЕНУВАНАТА...

11.04.2023
Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денес оствари средба со новоименуваната aмбасадорка на С...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕМИЕРОТ ПЛЕНК...

05.04.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари средба со претсе...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО МИНИСТЕРОТ ЃЕКА...

30.03.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска го прими министе...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО АВСТРИСКИОТ ПРЕ...

29.03.2023
Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денес оствари средба со претседателот на Република Австр...
Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА НА ДЕТСКИ ЦРТЕЖИ ОД КАРАВАНОТ „СОБРАНИЕ З...

28.03.2023
Во Собранието на Република Северна Македонија поставена е изложба на детски цртежи и пораки произле...
Прочитај повеќе

Редовен брифинг со новинарите на претседателот на...

28.03.2023
...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО МИНИСТЕРКАТА ЏА...

27.03.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click