СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. АЛ-ФАДЛИ...

30.05.2023
На денешната средба со новоименуваниот амбасадор на Државата Кувајт за Република Северна Македонија...
Прочитај повеќе

Редовен брифинг за мај на претседателот Џафери со...

30.05.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, на денешниот редовен месе...
Прочитај повеќе

Џафери – Желјазков на заедничко положување венци ...

24.05.2023
Денес претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери и претседателот на ...
Прочитај повеќе

Државно црковна делегација предводена од претседа...

24.05.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери и државно – црковната дел...
Прочитај повеќе

Средба Џафери – Фонтана: 30 години дипломатски од...

23.05.2023
Денес, во Рим, претседателот Џафери оствари средба со претседателот на Домот на пратеници на Италиј...
Прочитај повеќе

ПРИМОПРЕДАВАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА ПС НА ПСЈИ...

19.05.2023
Во рамките на 10. пленарна сесија на Парламентарното собрание на Процесот за соработка во Југоисточ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЧЛЕНОВИТЕ НА УС...

16.05.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес имаше средба со Ра...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЧЛЕНОВИТЕ НА ДЕ...

16.05.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, се сретна со европратени...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Џафери со Делегација на С...

12.05.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска, прими делегациј...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Џафери со Н.Е. Ларсон...

11.05.2023
Денес претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари средба со ...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click