ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА СВЕЧЕНАТА АКА...

28.11.2022
Почитуван  прв заменик-претседател на Република Северна Македонија, г. Груби,  Почитувани министри...
Прочитај повеќе

Претседателот Џафери, добитник на титулата „Docto...

25.11.2022
Денес во Тирана, претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, присуст...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ СО ШВЕДСКАТА АМБАС...

25.11.2022
Претседателот на Националниот совет за евроинтеграции, Александар Николоски, денеска оствари средба...
Прочитај повеќе

Парламентарна конференција на тема: „ Војната во ...

25.11.2022
На 20-та Есенска сесија на ПС на ОБСЕ, што се одржува од 24 до 26 ноември 2022 година во Варшава, П...
Прочитај повеќе

Пратеникот Дарко Каевски на состанок во Рејкјавик...

25.11.2022
На 24 и 25 ноември во Рејкјавик, седници одржуваат Претседателскиот комитет, Бирото, Ад-хок Комисиј...
Прочитај повеќе

Клубот на пратенички присуствуваше на презентациј...

25.11.2022
Како продолжение на нашата средба во март во рамките на одбележувањето на 19 годишнината на Клубот ...
Прочитај повеќе

Генералната секретарка Иванова на Форум во Ерусал...

24.11.2022
Делегација, предводена од генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цве...
Прочитај повеќе

Работна средба на Комитетот за односи меѓу заедни...

24.11.2022
Членовите на Комитетот за односи меѓу заедниците остварија средба со двајца надворешни оценувачи, С...
Прочитај повеќе

Собраниска делегација на 20. Есенска сесија на ПС...

24.11.2022
Делегацијата во Парламентарното собрание на ОБСЕ (ПС на ОБСЕ) во состав: Игор Јанушев, шеф на Делег...
Прочитај повеќе

Собранието домаќин на изложба за сеќавање на жртв...

24.11.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска ја отвори изложб...
Прочитај повеќе
 

Постари активности

Click