ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА ИЗЛОЖБАТА ЗА ...

24.11.2022
Почитувани колеги пратеници, Почитувани претставници од Владата на Република Северна Македонија, ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО НОВОИМЕНУВАНИОТ...

23.11.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЧЛЕНОВИТЕ НА КН...

23.11.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери оствари средба со членови...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Џафери со новоименуваниот...

23.11.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска се сретна со нов...
Прочитај повеќе

Делегација на Комисијата за надворешни работи и д...

23.11.2022
Членовите на Комисијата за надворешна политика на Собранието на Република Северна Македонија денеск...
Прочитај повеќе

Редовен брифинг со новинарите на претседателот Џа...

23.11.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска (23 ноември) го ...
Прочитај повеќе

ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДРЖАВНАТА НАГРАДА „22 НОЕМВРИ“ 22.1...

22.11.2022
Одборот за доделување на државната награда „22 Ноември“ ја додели државната награда „22 Ноември“ за...
Прочитај повеќе

Средба Милошоски – Чебук: Формирање групи за приј...

22.11.2022
Претседателот на Комисијата за надворешна политика, Антонијо Милошоски, оствари работна средба со а...
Прочитај повеќе

Арбер Адеми го прими амбасадорот на Молдавија Ана...

22.11.2022
Претседателот на Комисијата за европски прашања Арбер Адеми денес оствари работна средба со амбасад...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА СВЕЧЕНАТА АКА...

22.11.2022
Почитуван Претседател на Владата на Република Северна Македонија, г.  Ковачевски, Почитуван прв за...
Прочитај повеќе
 

Постари активности

Click