СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ДИРЕКТОРКИ НА Н...

27.10.2022
Денес претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, оствари средба со ...
Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА ЗАЕДНИЧКАТА РАБОТНА ВЕЧЕР...

27.10.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, за време на заедничката ...
Прочитај повеќе

Средба на членовите на Комисијата за финансирање ...

26.10.2022
Членовите на Комисијата за финансирање и буџет денеска остварија работна  средба со членови на миси...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО СЕР СТЈУАРТ ПИЧ...

26.10.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес оствари средба со ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ С...

25.10.2022
На маргините на Првиот парламентарен самит на меѓународната Платформа за Крим, Претседателот на Соб...
Прочитај повеќе

ЗАЕДНИЧКА ДЕКЛАРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИТЕ НА ПРВИОТ ПАР...

25.10.2022
По воспоставувањето на Меѓународната кримска платформа на инаугуративниот самит одржан во Кијив на ...
Прочитај повеќе

Учество на Лидија Тасевска на 60. состанок на Ком...

25.10.2022
Претседателката на Делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното со...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРВИОТ ПОТПРЕТС...

25.10.2022
На маргините на Првиот парламентарен самит на Меѓународната платформа за Крим, претседателот на Соб...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ НА ПРВИОТ ПАРЛАМ...

25.10.2022
Почитувани пријатели, Почитувани медиуми, Дами и господа,...
Прочитај повеќе

Пратеничката Зајкова на Медитеранската конференци...

25.10.2022
На 24  и 25 октомври 2022 година во Јордан се одржува Медитеранската конференција ОБСЕ 2022 за унап...
Прочитај повеќе
 

Постари активности

Click